AngelHeArt - Szívvel, manccsal

Kutyás terápiás foglalkozás, fogyatékkal élő, személyiség- és viselkedésproblémákkal küzdő gyermekeknek, fiataloknak, valamint kutya bevonásával játékos készségfejlesztő, iskola-előkészítő, korrepetáló foglalkozások óvodás, kisiskolás gyermekeknek egyéni vagy kiscsoportos formában.

Komplex képességfejlesztés lóháton, gyógypedagógus vezetésével.

Iskola-előkészítő, személyiségfejlesztő, részképességeket fejlesztő, mozgás- és beszédfejlesztő foglalkozás 3 éves kortól, felső korhatár nélkül.

A foglalkozásokon az iskolai érettséghez szükséges részképességeket játékos formában sajátítják, mélyítik el a gyermekek, egyéni képességeikhez igazodó módszerekkel, differenciáltan, egyéni vagy kiscsoportos formában.

Kicsik és nagyok számára többféle, szabadon választható kézműves technika alkalmazásával tartott foglalkozások, melyeken elsajátíthatóak az agyagozás, a kerámiafestés, a tűzzománc, az ékszerkészítés, illetve a népi technikák alapjai.

Felejthetetlen születésnapi gyermekzsúr, az ünnepelt érdeklődési körének megfelelő programokkal: lovas, kutyás, kézműves foglalkozásokkal, a meghívó szerkesztésétől kezdve egészen a buli dokumentálásáig (fotók és videók készítéséig).

Segítő kutyáink közreműködésével egy interaktív foglalkozás keretében beszélgetünk a különböző fogyatékosságokról, az elfogadásról, a segítségnyújtásról, valamint a felelős állattartásról.

Szeretettel várjuk családok, óvodás csoportok, iskolai osztályok, munkahelyi közösségek látogatását a gyúrói TordasZoo Farmon.

Vezetett farmtúrával, a farmon élő állatok megismerésével, állatsimogatóval, közösségépítő és személyiségformáló játékokkal, csapatépítő feladatokkal tesszük felejthetetlenné a nálunk töltött időt.

A Tordasi Közhasznú Terápiás és Oktatási Egyesület színeiben, az alkalmassági vizsgálattól, az elméleti és gyakorlati felkészítésen át a záróvizsgáig.

A felkészítés elvégzése után a kutyák és gazdáik a Magyar Terápiás és Segítőkutyás Szövetség Egyesület által elismert, hivatalos terápiás vizsgát tehetnek.